Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Problem med e-tjänster

Problem med e-tjänster

På grund utav att Kalmar kommunkoncern har utsatts för en IT-attack har även Nybro kommun problem med systemet för e-tjänsterna som finns på nybro.se under "Mina sidor".

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Problemet beror på att en del av tjänsterna erbjuds genom ett samarbete mellan flera kommuner där Kalmar ingår. Har du använt dig av våra e-tjänster under måndagen den 5 februari så är det inte säkert att ditt ärende har nått kommunen. De e-tjänster som inte fungerar är nu stängda tills vidare och vi återkommer när Kalmar kommun åter har tagit tjänsten i drift. Behöver du komma i kontakt med oss så hör du av dig till oss via kommunens växel 0481-45 000 eller kommun@nybro.se så hjälper vi dig vidare med ditt ärende.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.