Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Anläggningskarta

I Nybro kommun finns ett rikt utbud av sport- och fritidsanläggningar. Här finner du allt från sporthallar till motionsspår och ridanläggningar. En del är kommunala och andra drivs av olika föreningar.

Om du vill veta mer om vilka anläggningar som finns och vart de är belägna klickar du dig in på anläggningskartan där det finns information om varje anläggning samt kontaktuppgifter till den som har ansvar för anläggningen.

Anläggningskarta
Kartfunktionen funkar men det saknas lite information om vissa anläggningar som inte är uppdaterat.

Om du tycker att något saknas, är felaktigt eller om du har frågor om kartan är du välkommen att kontakta sport och fritid.

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.