Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Tomter & Mark till salu

Tomter & Mark till salu

I Nybro kommun erbjuder vi ett varierat utbud av tomter, både på landsbygden och i stan, villa eller flerbostadshus. Vi har även attraktiva verksamhetstomter till försäljning.

Klicka på länken nedan så får du veta mer om villatomter till försäljning, mark för fler­bostadshus och mark för verksamheter. Det kan ta en liten stund att ladda kartan. Teckenförklaring hittar du längst upp till höger i kartbilden.

Mark till försäljning

Ställ dig i vår tomtkö

Du som önskar bygga i Nybro kommun kan också ställa dig i vår tomtkö. Registreringen är avgiftsfri och som medlem får du information om lediga tomter till din e-post. Tilldelning av tomt görs efter turordning i tomtkön.

E-tjänst för registrering i tomtkö (Mina sidor)

Kontakta oss

Mark & exploatering

Om du har frågor om köp av villatomter, mark för flerbostadshus eller verksamheter, kontakta Nybro kommuns exploateringsenhet via kommunens växel 0481-450 00 samhallsbyggnad@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.