Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Öppna förskolan

Nu öppnar vi långsamt upp verksamheten igen.

Öppna förskolan är en frivillig verksamhet, som är tänkt att vara en träffpunkt för barn och vuxna. Hit kan föräldrar eller andra vuxna med barn komma oavsett var i kommunen man bor.

Här kan barnen leka med varandra och med alla leksaker som finns. Här knyts nya kontakter både för barn och vuxna. För den som vill finns det alltid möjlighet att få måla, arbeta med lera eller på annat sätt omsätta sin fantasi.

Vi sjunger, lär oss ramsor, dansar och leker. Blir vi fikasugna finns det kaffe, te, saft och fralla till självkostnadspris. Du kan också ta med fika hemifrån.

På babycaféet träffas föräldrar med barn under 1 år. Vi har sång och rytmikstund. Vi utbyter erfarenheter och har kul tillsammans.

Vi använder oss av ett bokningssystem för att det inte ska bli trängsel i våra lokaler. De tider vi har öppet finns utlagt i bokningssystemet.
Vi har öppet för 5 vuxna med barn och 2 pedagoger. Alla som kommer måste såklart vara friska. Behöver ni avboka tiden gör ni det enklast genom sms till 070-5320282.

Öppna Förskolan i Nybro har öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag för barn 0-6 år. Vi har sång-och rytmikstund kl 11.

På onsdagar har vi babycafé kl. 10-12 för barn 7-12 månader och kl. 14-16 för barn 0-6 månader. Båda tillfällena börjar med en sång- och rytmikstund.

Nya beslut om öppethållande tas löpande utifrån pandemiläget.

Varmt välkomna till oss!

Här bokar ni

Kontakta oss

Individ- och familjeförvaltningen

Om du har frågor inom individ- och familjeförvaltningens verksamhetsområden kan du ta kontakt via kommunens växel 0481-450 00.

Verksamhetsområden:

  • Familj, barn och ungdom
  • Funktionsnedsättning
  • Missbruk
  • Psykisk ohälsa
  • Socialt och ekonomiskt stöd

Det går även bra att skicka ett meddelande via vår e-tjänst

Besöksadress: Kommunhuset Balder, Dunderbergsgatan 2, 382 80 Nybro

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000