Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Barnkalas

Behöver du en lokal för barnkalas är du välkommen att boka någon av Nybro kommuns sporthallar eller gymnastiksalar. Från och med den 1 januari 2023 så kommer bara Hanemålaskolans gymnastiksal att hyras ut för kalasbokningar i tätorten. Utanför tätorten så kommer det att fungera precis som innan.

Viktig information vid bokning av barnkalas

  • I den mån det går med tanke på bokningar före och efter er tid så har ni tillträde 1 timme före kalaset för förberedelser samt lika mycket tid efteråt för att plocka ordning och städa lokalen. OBS! Ni debiteras inte denna extra tid utan enbart själva ”kalastiden”. Så när ni gör en bokningsföfrågan på kalas, önska bara den tiden ni tänkt att kalaset ska vara så lägger vi på extratiden innan ni får en bekräftelse skickad till er.
  • Ljudanläggning ingår inte.
  • Städning sker av hyresgästen. Städmaterial tillhandahålls av kommunen i Hanemålaskolan. För städning av Örsjö skola, Flerohopps skola, Orrefors sporthall och Alsterbro sporthall så måste eget städmaterial tas med.
  • Det finns inga stolar och bord att tillgå i gymnastiksalarna
  • Läs bokningsinformationen som medföljer bokningsbekräftelsen för mer information.
    Info kalasbokningar

Inpassering

  • För inpassering till Örsjöskolans gymnastiksal kontakta sport och fritid. Då det behövs kvitteras ut nyckel.
  • Hanemålaskolans gymnastiksal, Orrefors sporthall, Alsterbro sporthall och Flerohopps gymnastiksal öppnar sport och fritid åt er.

Boka kommunala sport- och fritidsanläggningar

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.