Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Uppleva & Göra

I Nybro är det aldrig långt till naturen, friluftsliv och rekreation. Här finns ett stort intresse för idrott- och föreningsliv med över 300 aktiva föreningar. Här finns också glaset som är ett kännetecken för orten.

Nyheter - Uppleva & Göra

Barn som hoppar studsmatta, går på lina och åker i en cykelvagn, illustration.

Bidrag till sommarlovsaktiviteter

Behovet av meningsfulla aktiviteter på fritiden är stort bland barn och unga, särskilt nu under rådande pandemi. Under 2021 finns möjligheten att söka lovbidrag för att skapa kostnadsfria aktiviteter under sommarlovet.

Logotyp för Svartbäcksmåla aktivitetsområde över bild av utsikt över trädtoppar och solnedgång

Påverka framtidens Svartbäcksmåla aktivitetsområde

Fram till 13 juni går det att besvara en enkät om Svartbäcksmåla aktivitetsområde. Enkäten görs i samband med att Nybro kommun ska ta fram en långsiktig handlingsplan för utvecklingen av Svartbäcksmåla aktivitetsområde.

Kompletterande restriktioner för sport- och idrottsanläggningar

Från och med 30 april och tills vidare gäller kompletterande restriktioner för samtliga kommunala sport- och idrottsanläggningar i syfte att minska smittspridningen av covid-19.

Ingen vanlig valborg

Det arrangeras inget traditionsenligt valborgsfirande med stöd från Nybro kommun i år. Det är ett tråkigt, men nödvändigt, beslut som även i år beror på smittspridningen av coronaviruset covid-19.

På gång i Svartbäcksmåla

Vi har många projekt i Svartbäcksmåla under våren och ber er att ha överseende med att det kan vara lite stökigt under vissa perioder.

Ta hand om varandra och naturen

Naturen är till för alla och just nu är den extra viktig för många. Den ger oss möjlighet till återhämtning, bättre hälsa och även till möten med släktingar och vänner som inte kan ske som vanligt.


Alla nyheter