Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Uppleva & Göra

I Nybro är det aldrig långt till naturen, friluftsliv och rekreation. Här finns ett stort intresse för idrott- och föreningsliv med över 300 aktiva föreningar. Här finns också glaset som är ett kännetecken för orten.

Nyheter - Uppleva & Göra

Fyller ert barn år?

Fyller ert barn år?

Då kan ni boka Hanemålaskolans gymnastiksal för ert barnkalas.

Föreningar får bidrag ur fond

Föreningar får bidrag ur fond

Föreningslivet har under och efter Corona-pandemin haft det mycket tufft ekonomiskt. Därför beslutade Kommunfullmäktige att i bokslut 2021 avsätta 4 000 000 kronor i en Fond för landsbygden och för föreningslivet i hela Nybro kommun.

Föreningssamarbete i OG-hallen

Här har man möjlighet att testa på kampsport och innebandy i ett föreningssamarbete mellan Nybro kampsport center och Nybro innebandyklubb tillsammans med Fryshuset, RF-SISU, Nybro kommun och Nybro bostads AB.

Dubbelbokning av Kulturhuset Kristallen

På grund av en dubbelbokning under tisdagskvällen kunde inte Nybro IF hålla sin traditionella Bingo i Kulturhuset Kristallen.

Öppna omklädningsrum i Svartbäcksmåla

Omklädningsrum och toaletter öppnar återigen i Svartbäcksmåla aktivitetsområde efter att ha varit stängda sedan den 10 november.

Ansök om svensk flagga eller fana

Nu är det dags att ansöka om svensk fana eller flagga.


Alla nyheter