Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Uppleva & Göra

I Nybro är det aldrig långt till naturen, friluftsliv och rekreation. Här finns ett stort intresse för idrott- och föreningsliv med över 300 aktiva föreningar. Här finns också glaset som är ett kännetecken för orten.

Nyheter - Uppleva & Göra

Ny spontanyta för idrott

Ny spontanyta för idrott

Som en del i arbetet med Nybro kommuns antagna Sport- och fritidsprogram kommer det att anläggas en spontanyta för idrott i bostadsområdet Kungshall under året.

Eldningsförbud

Eldningsförbud

Från och med den 13 maj klockan 12.00 råder eldningsförbud i hela Nybro kommun.

Blomsterprakt i badhusparken

Passa på och upplev den praktfulla blomningen som nu sker i blomsterlöksrabatterna i Badhusparken.

Utegym i Örsjö klart

Nu är utegymmet i Örsjö klart. Det besiktigades och godkändes förra fredagen och är därmed klart att användas. Gymmet är vackert beläget intill badplatsen vid Örsjösjön. Varmt välkomna alla träningssugna! 

Tid att ansöka om kulturbidrag

Kulturbidrag kan sökas av kulturföreningar och hembygdsföreningar. Bidragens syfte är att uppmuntra verksamhet som bidrar till ett rikt och varierat kulturutbud. Ansökan behöver vara inne senast den 1 maj.

klippta gräsmattor, blommor, bin och skördar

Efter allmänhetens önskemål kommer Nybro kommun i år att klippa de allmänna gräsytorna lika frekvent som det gjordes tidigare under 2020.


Alla nyheter