Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Omsorg & Hjälp

Här finns information för dig som är i behov av den hjälp som erbjuds inom stöd och omsorg. Det kan vara ekonomiskt och socialt stöd, hemtjänst eller hjälp för funktionshindrade. Här finns också information till dig som är ny i Sverige.

Nyheter - Omsorg & Hjälp

Sommarjobb

Sommarjobb

Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg. Hos oss jobbar du med många olika arbetsuppgifter, tillsammans med fantastiska kollegor.

Medarbetare från Fröjdekulla tillsammans med Drottning Siliva.

Fröjdekulla Alsterbro Silviahemscertifierande

På en ceremoni i Lönashult fick de första Silviahemscertiferade vård och omsorgsenheterna i Småland ta emot Stiftelsen Silviahemmets certifikat av H.M. Drottningen. Fröjdekulla Alsterbro var en av tre boendeenheter som var först ut i Småland med att få utmärkelsen.

Nya öppettider

Medborgarkontoret och Individ- och familjeförvaltningen har från och med torsdagen den 7 april gemensam reception.

Drop-in-vaccination covid-19

Vecka 11 är det nationell vaccinationsvecka och i Nybro kommun finns möjlighet till drop-in både på Hälsocentralen och på Fryshuset.

Kriget i Ukraina

På grund av Rysslands invasion av Ukraina är vi många som känner oro över utvecklingen. Nybro kommun analyserar noga händelseutvecklingen och planerar alltid för att säkerheten för invånarna ska vara hög. Utifrån detta förbereder kommunen sin organisation på möjliga scenarier. 

Vanligt test av varningssignalen Hesa Fredrik

Måndag den 7 mars kl. 15.00, är det dags att testa varningssignalen Hesa Fredrik. Med tanke på omvärldsläget vill vi betona att måndagens signal är just ett test. Det finns ingen anledning till oro.


Alla nyheter