Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Omsorg & Hjälp

Här finns information för dig som är i behov av den hjälp som erbjuds inom stöd och omsorg. Det kan vara ekonomiskt och socialt stöd, hemtjänst eller hjälp för funktionshindrade. Här finns också information till dig som är ny i Sverige.

Nyheter - Omsorg & Hjälp

Två personer åker vattenskidor barfota

Tillsammans gör vi en bra kommun ännu bättre!

Nybro kommun vill erbjuda sina invånare en så bra kommun som möjligt. För att kunna göra det är det viktigt att veta hur invånarna ser på sin kommun.

Polisbilar i rad med sirener på taket

Dags för polisens årliga trygghetsmätning

Vilka problem ser medborgarna där de bor? Känner de sig trygga när de rör sig ute på kvällarna? Bland annat detta kommer polisen tillsammans med de 58 kommunerna i polisregion Syd att undersöka i årets lokala trygghetsmätning.

Läkemedelsverkets information om vaccinerna mot covid-19

Vaccineringen mot covid-19 pågår och intresset för vaccinerna är stort. Tyvärr cirkulerar olika missuppfattningar, myter och ren desinformation om vaccinerna, vilket medför onödig oro hos många.

Eldningsförbud upphör

Från och med 6 augusti kl 12 upphör eldningsförbudet i Nybro kommun

Bada säkert i sommar

Vatten är fantastiskt! Samtidigt är vatten skoningslöst och det finns en del att tänka på när du befinner dig i och kring vatten. Här är några nyttiga och viktiga tips att tänka på när du är i vatten, för att du ska kunna bada säkert i sommar.

Nu gäller bevattningsförbud

Från den 21 juni gäller bevattningsförbud i hela Nybro kommun. Förbudet gäller tills vidare.


Alla nyheter