Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Omsorg & Hjälp

Här finns information för dig som är i behov av den hjälp som erbjuds inom stöd och omsorg. Det kan vara ekonomiskt och socialt stöd, hemtjänst eller hjälp för funktionshindrade. Här finns också information till dig som är ny i Sverige.

Nyheter - Omsorg & Hjälp

Utomhus, Stadshusplan. Diplom står uppradade vid skulturen

Pristagare kommunens utmärkelser 2021

Nu har kommunens utmärkelser för 2021 delats ut. Varje år delar Nybro kommun ut utmärkelser till personer, företag och föreningar inom kommunen som gjort insatser värda att uppmärksamma. Genom premieringar vill vi inspirera till fortsatt framåtanda och nytänkande.

Person står på en stege och tittar upp mot en lampa i taket

Fixare med syfte att förebygga fallolyckor

Behöver du praktisk hjälp i hemmet kan du vända dig till kommunens fixare. Fixaren utför enklare uppgifter hos dig som har svårt att klara det på egen hand.

De striktare regionala rekommendationerna lättas från och med 31 maj

Den enda kvarvarande rekommendationen är att munskydd ska användas på alla arbetsplatser där en medarbetare konstaterats smittad och gäller till den 31 augusti 2021.

Är du en av våra sommarhjältar?

Vi söker dig som gillar människor, är nyfiken och nytänkande. Och framför allt vill du ha roligt, utvecklas och arbeta med något som gör skillnad!

Vi söker familjehem

Alla barn kan inte bo hemma hos sina föräldrar. De behöver komma till en familj med tid, kärlek och engagemang. Det kan vara ett hem i barnets nätverk eller någon som barnet inte känner. Ibland tillfälligt och ibland under en längre tid.

Språkcafé online

Vill du öva eller lära ut svenska? Vill du samtidigt bidrar till integration på ett enkelt och roligt sätt?


Alla nyheter