Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Omsorg & Hjälp

Här finns information för dig som är i behov av den hjälp som erbjuds inom stöd och omsorg. Det kan vara ekonomiskt och socialt stöd, hemtjänst eller hjälp för funktionshindrade. Här finns också information till dig som är ny i Sverige.

Nyheter - Omsorg & Hjälp

Malin och Mohamad

Malin och Mohamad nya som ambassadörer för omsorgsyrkena

Nu är rekrytering- och bemanningsenheten inom äldreomsorgen förstärkt med två ambassadörer som ska hjälpa till med att rekrytera vikarier inför sommaren.

Dags att nominera till 2024 års priser

Dags att nominera till 2024 års priser

Nybro kommun vill genom att dela ut priser inom olika kategorier inspirera till fortsatt framåtanda, nyfikenhet och nytänkande.

Hanna och Johan jobbar på gruppboende

En möjlighet att jobba med funktionsstöd finns inom kommunens gruppboende för funktionshindrade. Det senaste tillskottet bland gruppbostäder är Riddarevägen. Här tar Hanna och Johan emot för att berätta om sitt arbete.

Problem med e-tjänster

På grund utav att Kalmar kommunkoncern har utsatts för en IT-attack har även Nybro kommun problem med systemet för e-tjänsterna som finns på nybro.se under "Mina sidor".

Grattis Sveaträffen till omsorgens kvalitetspris!

Det var ett överraskat och glatt gäng på Sveaträffen som idag tog emot omsorgsnämndens kvalitetspris.

Åttondeklassare från Alsterbro på Upplevelseverkstad

Hur är det att jobba som undersköterska? Det fick ett gäng åttondeklassare från Alsterbro skola testa på idag när det var dags för upplevelseverkstad på länssjukhuset.


Alla nyheter