Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Utbildning & Barnomsorg

I Nybro kommun arbetar vi för att alla elever ska få de förutsättningar som krävs för nå kunskapsmålen i skolan. Vi erbjuder en trygg och stabil skolmiljö med behörig och professionell personal.

Nyheter - Utbildning & Barnomsorg

Illustrationer. Barn och unga gör olika aktiviteter utomhus.

Sommarlovsaktiviteter

Nu kan du ta del av sommarlovsprogrammet! Aktiviteterna är öppna för alla barn i åldern 6-15 år, kostnadsfria att delta på och coronaanpassade utifrån rådande läge.

Utomhus, Stadshusplan. Diplom står uppradade vid skulturen

Pristagare kommunens utmärkelser 2021

Nu har kommunens utmärkelser för 2021 delats ut. Varje år delar Nybro kommun ut utmärkelser till personer, företag och föreningar inom kommunen som gjort insatser värda att uppmärksamma. Genom premieringar vill vi inspirera till fortsatt framåtanda och nytänkande.

Äntligen är den nya bokbussen här!

Snart rullar den ut på vägarna i kommunen. En helt unik bokbuss, utrustad med ny teknik och nya möjligheter. Precis som tidigare är den lastad med böcker. Men den går också att anpassa och använda till sagostunder, teater, föreläsningar med mera.

De striktare regionala rekommendationerna lättas från och med 31 maj

Den enda kvarvarande rekommendationen är att munskydd ska användas på alla arbetsplatser där en medarbetare konstaterats smittad och gäller till den 31 augusti 2021.

Studenten 2021

Studentfirandet på Åkrahällskolan blir annorlunda även i år. Elever, lärare och skolledning arbetar ihop för att vi även i år ska kunna ha en stämningsfull högtid för att hylla och uppmärksamma våra fantastiska studenter. Studenterna har tagit stort ansvar och vår målsättning är att de ska få en minnesvärd avslutning på gymnasietiden, trots allt de har fått hantera.

Kompletterande restriktioner för sport- och idrottsanläggningar

Från och med 30 april och tills vidare gäller kompletterande restriktioner för samtliga kommunala sport- och idrottsanläggningar i syfte att minska smittspridningen av covid-19.


Alla nyheter