Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Sommar­jobb och sommar­praktik

Vi vill att alla som jobbar hos oss ska tycka att det är kul att gå till jobbet och vara stolta över sitt uppdrag. För oss är det också viktigt att du kan påverka ditt jobb och utvecklas i ditt uppdrag. Kommunen är den största arbetsgivaren i Nybro med cirka 2000 anställda. Är du vår nya kollega? 

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Vill du ha ett jobb där du utvecklas och stödjer äldre till att leva ett så självständigt liv som möjligt? I ett sommarjobb i äldreomsorgen får du ett varierat arbete där du möter många härliga människor.

Sommarjobb inom funktions­hinder­omsorgen

Vill du växa och låta andra personer växa? Är du intresserad av att ge stöd och omsorg till personer som har olika funktionsvariationer, alla med unika livssituationer? Då är detta jobbet för dig! 

Sommarjobb inom måltidsservice

Kom och arbeta i någon av kommunens storkök. Förutom matlagning och diskning ingår även dietkost, egenkontroll och eventuellt beställningar. Arbetet och arbetstiderna omväxlande.

Betald sommarpraktik

Vill du prova på hur det är att jobba med Sveriges viktigaste jobb? Är du vår framtida kollega? Du som är född år 2006 eller 2007 kan ansöka om att göra betald sommarpraktik hos oss i Nybro kommun. Vi ser fram emot att ta emot dig på våra arbetsplatser! 

Sveriges viktigaste jobb!

Som medarbetare är du en av våra viktigaste resurser för att erbjuda god service och välfärd åt alla i Nybro kommun. Att du bidrar är viktigt för Nybro kommun som arbetsgivare, för din vardag på arbetet och för våra invånare i Nybro kommun.

Trygghet, nyfikenhet och nytänkande är våra kärnvärden som visionen bottnar i och som vi bär med oss i vår vardag på arbetet.  

Som sommarjobbare hos oss får du: 

  • Ett viktigt och meningsfullt arbete 
  • Bra erfarenheter och kunskap 
  • En anpassad introduktion som innehåller både teoretisk och praktisk kunskap 
  • Frihet under ansvar 
  • Härliga kollegor och gemenskap 
  • Vara en del i ett arbetslag / team där du får stöttning och råd 
  • Lön och förmåner enligt kollektivavtal