Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Bygga, Bo & Miljö

I Nybro kommun månar vi om det attraktiva boendet. Här kan du välja att bo i vår pittoreska småstad, i någon av våra mysiga mindre orter eller på vår levande landsbygd. Välkommen att bygga, leva och bo här!

E-tjänster & Blanketter

Nyheter - Bygga, Bo & Miljö

Elledning på en äng

Regeringsbeslut om elledning mellan Nybro och Hemsjö

Svenska kraftnät har ansökt hos Energimarknadsinspektionen om tillstånd att bygga och driva en 420 kilovolts elledning mellan Ekhyddan och Nybro och sen vidare till Hemsjö i Blekinge.

Kvinna håller en vattenkanna

Bevattningsförbud upphör i Nybro kommun

Från och med onsdag 1 september upphävs bevattningsförbudet i hela kommunen för de hushåll som har kommunalt dricksvatten.

Tillsammans gör vi en bra kommun ännu bättre!

Nybro kommun vill erbjuda sina invånare en så bra kommun som möjligt. För att kunna göra det är det viktigt att veta hur invånarna ser på sin kommun.

Dags för polisens årliga trygghetsmätning

Vilka problem ser medborgarna där de bor? Känner de sig trygga när de rör sig ute på kvällarna? Bland annat detta kommer polisen tillsammans med de 58 kommunerna i polisregion Syd att undersöka i årets lokala trygghetsmätning.

Eldningsförbud upphör

Från och med 6 augusti kl 12 upphör eldningsförbudet i Nybro kommun

Samråd fördjupad översiktsplan Nybro stad 2040

Nybro kommun har tagit fram ett förslag till fördjupad översiktsplan för Nybro stad med utblick mot 2040. Förslaget är på samråd under perioden 7 juni – 30 september 2021.


Alla nyheter