Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Jobb & Företagande

I Nybro kommun finns både stora och små företag främst inom design-, trä- och pappersindustrin, flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Vi har också en stark och stor transport- och logistiksektor som är viktig för hela regionen.

Nyheter - Jobb & Företagande

Ung i omsorgen

Ung i omsorgen

Ung i omsorgen är en satsning där yngre får testa på omsorgsyrket.

Caroline Sundin, funktionsstöd och Gentiana Pasho, äldreomsorg, var på plats på Nybro marknad för att svara på frågor från jobbintresserade.

222 av 270 vikarier rekryterade inför sommaren

Bättre än tidigare år och många 17-åringar som har sökt – men fortfarande behövs det fler sommarvikarier till funktionsstöd och äldreomsorg i Nybro kommun.

Utlottning av presentkort- Företagssafari

Alla som deltog på Företagssafarit och besökte minst tre olika företag under kvällen hade en chans att vinna fina priser. Vi har lottat ut dessa priser enligt listan nedan. Ni kommer att via mail erhålla presentkortet med information.

Företag storsatsar på koldioxid­­negativ elproduktion

Nybro kan bli den första kommunen i världen att bli koldioxidnegativ, när dryga två miljarder ska investeras och Nordbex sjösätter sitt flaggskepp i Nybro. De bygger för att skapa elproduktion som är koldioxidnegativt. En investering som ligger i framkant utifrån hållbarhet, teknik, affärsmodell och tillgång på mer el. Detta är inte bara stort för Nybro kommun utan även för länet och Sverige!

Betald sommarpraktik

Nu kan du som är född år 2007 eller 2008 ansöka om att göra sommarpraktik hos oss på Nybro kommun.

Nu startar vi medarbetarveckor på Instagram

På måndag startar våra medarbetarveckor på Instagram! Här får våra följare ta del av hur det är att jobba på Nybro kommun.


Alla nyheter