Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Jobb & Företagande

I Nybro kommun finns både stora och små företag främst inom design-, trä- och pappersindustrin, flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Vi har också en stark och stor transport- och logistiksektor som är viktig för hela regionen.

Nyheter - Jobb & Företagande

Utbrott av fågelinfluensa i Kalmar län

Utbrott av fågelinfluensa i Kalmar län

Den 18 januari bekräftades det att en stor värphönsbesättning i länet har drabbats av fågelinfluensa. Viktigt att djurägare skyddar fjäderfä från smitta eftersom fågelinfluensa nu förekommer bland vilda fåglar. Du kan bidra till övervakningen genom att rapportera fynd av döda fåglar till SVA.

Sök investeringsstöd från Klimatklivet

Sök investeringsstöd från Klimatklivet

Mellan den 18-29 januari kan företag, föreningar, kommuner med flera söka stöd för åtgärder som minskar samhällets klimatpåverkan.

Nyhetsbrev från näringslivsenheten

Du vet väl om att du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Nybro på andra plats i bästa tillväxt i länet

Nybros näringsliv fortsätter att gå bra. Företagen nyinvesterar, nyanställer och utvecklar. Ett bevis på detta är att Nybro kommun intar en hedrande andra plats i Kalmar län för Bästa Tillväxt 2020. Det är tredje året som Nybros företag tillsammans lyckas ta sig in på topplistan.


Alla nyheter