Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Jobb & Företagande

I Nybro kommun finns både stora och små företag främst inom design-, trä- och pappersindustrin, flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Vi har också en stark och stor transport- och logistiksektor som är viktig för hela regionen.

Nyheter - Jobb & Företagande

Malin och Mohamad

Malin och Mohamad nya som ambassadörer för omsorgsyrkena

Nu är rekrytering- och bemanningsenheten inom äldreomsorgen förstärkt med två ambassadörer som ska hjälpa till med att rekrytera vikarier inför sommaren.

Ansök om svensk flagga eller fana

Ansök om svensk flagga eller fana

Nu är det dags att ansöka om svensk fana eller flagga. Senast den 1 mars ska ansökan vara Länskommittén tillhanda.

Hanna och Johan jobbar på gruppboende

En möjlighet att jobba med funktionsstöd finns inom kommunens gruppboende för funktionshindrade. Det senaste tillskottet bland gruppbostäder är Riddarevägen. Här tar Hanna och Johan emot för att berätta om sitt arbete.

Problem med e-tjänster

På grund utav att Kalmar kommunkoncern har utsatts för en IT-attack har även Nybro kommun problem med systemet för e-tjänsterna som finns på nybro.se under "Mina sidor".

Sandra och Sofia projektleder Attraktiv arbetsgivare

Kompetensförsörjning, ledarskap, medarbetarskap och hälsofrämjande arbetsplatser – det är innehållet i projektet Attraktiv arbetsgivare.

Åttondeklassare från Alsterbro på Upplevelseverkstad

Hur är det att jobba som undersköterska? Det fick ett gäng åttondeklassare från Alsterbro skola testa på idag när det var dags för upplevelseverkstad på länssjukhuset.


Alla nyheter