Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Äldreomsorg

Här finns information om hemtjänst, boenden för äldre, hemsjukvård, rehabilitering, hjälpmedel och arbete inom äldreomsorgen med mera. Följ menyn till vänster för att ta reda på mer.

Nyheter - Äldreomsorg

Prisad chef föreläste om ledarskap i omsorgen

Prisad chef föreläste om ledarskap i omsorgen

Šeila Mujić, prisad chef inom vård och omsorg, höll på onsdagen en föreläsning i Nybro. Hon inspirerade om ledarskap och teambuildning för alla chefer på omsorgsförvaltningen.

Nu är nomineringen öppen till 2023 års priser

Nu är nomineringen öppen till 2023 års priser

Nybro kommun vill genom att dela ut priser inom olika kategorier inspirera till fortsatt framåtanda, nyfikenhet och nytänkande.

WI-FI på kommunens alla äldreboenden

Nu bygger vi grunden för framtidens välfärdsteknik. I januari startar installationen av WI-FI i alla kommunens äldreboenden. Det görs för att kunna göra framtida satsningar på välfärdsteknik, till exempel utveckling av trygghetslarm, digitala sensorer och nattkameror.

Söka sommarjobb?

Nu är ansökan öppen för sommarens vikariat inom vård och omsorg!

Grattis Tidig rehab som får årets kvalitetspris!

Teamet som jobbar med Tidig rehab får omsorgsnämndens kvalitetspris 2022. Jessica Vågenäs, biståndshandläggare och Emma Fermskog, arbetsterapeut har varit drivande i arbetet.

Nybro stödjer 16 Days of Activism

Idag lyser Nybro kommun upp kulturhuset i Nybro i orange färg. Belysningen görs som stöd till kampanjen 16 Days of Activism för att uppmärksamma och engagera alla invånare gentemot det våld som många flickor och kvinnor får utstå i samhället.


Alla nyheter