Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Äldreomsorg

Här finns information om hemtjänst, boenden för äldre, hemsjukvård, rehabilitering, hjälpmedel och arbete inom äldreomsorgen med mera. Följ menyn till vänster för att ta reda på mer.

Nyheter - Äldreomsorg

Kvinna framför en dator

Nybro kommun är bra på digital tillgänglighet

Nybro kommun ligger i toppen när det gäller digital tillgänglighet på webben! Det visar den Inkluderingsbarometer som utförts av tillgänglighetsföretaget Funka under vecka 38 och där Nybro kommuns hemsida nybro.se kommer på en delad andra plats av totalt 1 748 offentliga webbplatser.

Vaccinering

Drop-in-vaccinationer

Onsdagarna den 20 och 27 oktober genomför Region Kalmar län en satsning över hela länet för att få fler att vaccinera sig mot covid-19.

Nationella anhörigdagen

Den 5-6 oktober uppmärksammar vi nationella anhörigdagen. Dagen instiftades på initiativ av Anhörigas Riksförbund 2005 och uppmärksammas runt om i landet på olika sätt. 

Bli Sms-livräddare

I dag ansluter sig Region Kalmar län till Sms-livräddare, ett system som larmar frivilliga livräddare till platser för ett misstänkt hjärtstopp.

Läkemedelsverkets information om vaccinerna mot covid-19

Vaccineringen mot covid-19 pågår och intresset för vaccinerna är stort. Tyvärr cirkulerar olika missuppfattningar, myter och ren desinformation om vaccinerna, vilket medför onödig oro hos många.

Tillsammans gör vi en bra kommun ännu bättre!

Nybro kommun vill erbjuda sina invånare en så bra kommun som möjligt. För att kunna göra det är det viktigt att veta hur invånarna ser på sin kommun.


Alla nyheter