Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Äldreomsorg

Här finns information om hemtjänst, boenden för äldre, hemsjukvård, rehabilitering, hjälpmedel och arbete inom äldreomsorgen med mera. Följ menyn till vänster för att ta reda på mer.

Nyheter - Äldreomsorg

Vy över sjö. Två personer ha roligt och kasta upp vatten i luften.

Bada säkert i sommar

Vatten är fantastiskt! Samtidigt är vatten skoningslöst och det finns en del att tänka på när du befinner dig i och kring vatten. Här är några nyttiga och viktiga tips att tänka på när du är i vatten, för att du ska kunna bada säkert i sommar.

Vatten rinner ut ur vattenkanna.

Nu gäller bevattningsförbud

Från den 21 juni gäller bevattningsförbud i hela Nybro kommun. Förbudet gäller tills vidare.

Varning för extrem brandrisk och höga temperaturer

Länsstyrelsen Kalmar län och alla räddningstjänster i länet vill varna för extremt hög brandrisk. Varningen gäller hela Kalmar län, och riktar sig både till allmänheten och till de som arbetar i skog och mark.

Pristagare kommunens utmärkelser 2021

Nu har kommunens utmärkelser för 2021 delats ut. Varje år delar Nybro kommun ut utmärkelser till personer, företag och föreningar inom kommunen som gjort insatser värda att uppmärksamma. Genom premieringar vill vi inspirera till fortsatt framåtanda och nytänkande.

De striktare regionala rekommendationerna lättas från och med 31 maj

Den enda kvarvarande rekommendationen är att munskydd ska användas på alla arbetsplatser där en medarbetare konstaterats smittad och gäller till den 31 augusti 2021.

Fixare med syfte att förebygga fallolyckor

Behöver du praktisk hjälp i hemmet kan du vända dig till kommunens fixare. Fixaren utför enklare uppgifter hos dig som har svårt att klara det på egen hand.


Alla nyheter