Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Äldreomsorg

Här finns information om hemtjänst, boenden för äldre, hemsjukvård, rehabilitering, hjälpmedel och arbete inom äldreomsorgen med mera. Följ menyn till vänster för att ta reda på mer.

Nyheter - Äldreomsorg

Språkcafé online

Språkcafé online

Vill du öva eller lära ut svenska? Vill du samtidigt bidrar till integration på ett enkelt och roligt sätt?

Tvättar händerna

Regionala rekommendationer för Kalmar län från 1 april

Kalmar län har just nu en hög och ökande smittspridning av covid-19. Med anledning av det kritiska läget har smittskyddsläkaren beslutat om regionala rekommendationer, som träder i kraft den 1 april. De skärpta rekommendationerna gäller alla som bor eller vistas i länet, även dig som är vaccinerad.

Nytt medborgarlöfte i Nybro kommun

För att Nybro ska vara en trygg och säker kommun att bo och vistas i, samverkar kommunen och lokalpolisområde Nybro i brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete. Christina Davidson, kommunalråd och Lotta Petersson, lokalpolisområdeschef Nybro undertecknade idag ett medborgarlöfte för 2021.

Biblioteket får fart med lådcykel

Den svarta lådcykeln är en nyhet på biblioteket. Lådcykeln kommer att vara fullastad med allt från böcker, tidskrifter, musik och film framöver. Så det är nog tur att den har eldrift som kan slå till, när det blir tungt att trampa.

Är du en av våra sommarhjältar?

Till sommaren behöver vi många semestervikarier så att vår ordinarie personal får njuta av välförtjänt ledighet.

Varning för svaga isar

Vad vet du om is egentligen och kan du bedöma om det är säkert att ge sig ut på sjön? Att gå eller åka skridskor på en sjö utan kunskap, sällskap och utrustning kan vara mycket farligt. Isen kan också förändras snabbt. Att andra har varit på isen före dig är ingen garanti för att den håller.


Alla nyheter