Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Om måltidsservice

Måltidsservice tillhör samhällsbyggnadsförvaltningen i Nybro kommun och ansvarar för matproduktionen till både barn och ungdomar i skolor och förskolor, till äldre som har matdistribution eller som bor i kommunens omsorgsboenden samt till delar av kommunens dagliga verksamheter.

Måltidsservice arbetar enligt Livsmedelsverkets rekommendationer, Mat- och måltidspolicy för Nybro kommun, Riktlinjer för maten och måltiderna inom förskola, grundskola, fritidshem och gymnasieskola i Nybro kommun samt Riktlinjer och rutiner för maten och måltiderna i omsorgsförvaltningen Nybro kommun

För att fånga in synpunkter att använda i vårt förbättringsarbete görs årliga kundenkäter samt återkommande uppföljningsmöten med kunderna.

Kontakta oss

Medborgarkontor

På medborgarkontoret kan du få hjälp med det mesta. De svarar på frågor, hjälper till att fylla i blanketter med mera.

Öppettider

Måndag – fredag 07.30-16.00
Lunchstängt 12.15-12.45

Begränsade öppettider

Medborgarkontoret hittar du i kommunhuset Balder,
Dunderbergsgatan 2, 382 80 i Nybro.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000