Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Fotbollsplaner

I Nybro kommun finns ett flertal fotbollsplaner med naturgräs samt två konstgräsplaner. Match- och träningstider fördelas enligt överenskommelse. Lediga tider därutöver är fria att boka för både föreningar, privatpersoner och företag.

OG-hallen

I OG-hallen finns en inomhus konstgräsplan med spelyta 22×44 m. Konstgräsplanen är i första hand till för barn- och ungdomslag. Tider för inomhussäsongen fördelas enligt överenskommen prioritering. Bokningsförfrågan går ut till berörda föreningar i slutet på augusti.

Åkrahäll IP

På Åkrahälls IP finns en utomhus konstgräsplan med spelyta 100×60 m (planen går bra att dela i två planer). Konstgräsplanen är i första hand till för seniorlag. Tider för utomhussäsongen fördelas enligt överenskommelse mellan Smålands FF och Kommunförbundet. Bokningsförfrågan går ut till berörda föreningar i mitten av oktober.

Grönmovallen

I Svartbäcksmåla ligger Grönmovallen med två naturgräsplaner, spelyta 100×60 m. Grönmovallen används som tidig säsongsplan både för träning och matcher. Tider för utomhussäsongen fördelas enligt överenskommelse mellan Smålands FF och Kommunförbundet. Bokningsförfrågan går ut till berörda föreningar i slutet på november.

Spontanyta Åkrahälls IP

Det finns även en mindre spontanyta (60×40 m) med konstgräs vid Åkrahälls IP. Denna yta är tillgänglig för alla och ej bokningsbar.

Viktiga dokument att ta del av vid bokning av tid

Planstatus och snöskottning

Fördelning av tider för seniorlag

Boka kommunala sport- och fritidsanläggningar

Taxor för kommunala sport- och fritidsanläggningar

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.