Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Trafik & Resor

Det är enkelt att resa till Nybro och du kan enkelt ta dig runt på flera olika vis. Här hittar du information om bland annat kollektivtrafik, parkering, cykelvägar och skötsel av kommunens gator.

Nyheter - Trafik & Resor

Tvättar händerna

Regionala rekommendationer för Kalmar län från 1 april

Kalmar län har just nu en hög och ökande smittspridning av covid-19. Med anledning av det kritiska läget har smittskyddsläkaren beslutat om regionala rekommendationer, som träder i kraft den 1 april. De skärpta rekommendationerna gäller alla som bor eller vistas i länet, även dig som är vaccinerad.

Biblioteket får fart med lådcykel

Biblioteket får fart med lådcykel

Den svarta lådcykeln är en nyhet på biblioteket. Lådcykeln kommer att vara fullastad med allt från böcker, tidskrifter, musik och film framöver. Så det är nog tur att den har eldrift som kan slå till, när det blir tungt att trampa.

Avverkning av träd inför ny gång- och cykelväg i Svartbäcksmåla

7 april, klockan 8 så påbörjas avverkning av träd inför den nya gång- och cykelvägen i Svartbäcksmåla. Vi ber er vara lite extra uppmärksamma när ni går/kör längs vägen ner till stora parkeringen.

Nybro får 15,5 miljoner till satsningar på cykelstråk

Trafikverket har beslutat att ge Nybro 15,5 miljoner. Stödet ska gå till projekt som ska främja trygga gång- och cykelbanor i stadsmiljö. Nybro kommun är en av de mindre städer som får mest ekonomiskt stöd i landet när regeringens stadsmiljöavtal tillfälligt förstärks.

Vädervarningar får ny modell

Från och med april 2021 benämns SMHIs vädervarningar gul varning, orange varning och röd varning. Röd varning är den allvarligaste graden.

Ladda elbil

Nybro kommun har fyra offentliga laddstolpar med sammanlagt åtta stycken ladduttag.


Alla nyheter