Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Trafik & Resor

Det är enkelt att resa till Nybro och du kan med lätthet ta dig runt både i tätort och på landsbygd. Här hittar du information om kollektivtrafik, parkering, cykelvägar och skötsel av kommunens gator.

Nyheter - Trafik & Resor

KLTs sommarkort för ungdomar

KLTs sommarkort för ungdomar

Just nu får vi många frågor angående KLTs sommarkort för ungdomar. Här förklarar vi varför Kommunstyrelsen enhälligt även detta år valt att inte köpa sommarlovsbiljetten.

Avspärrning vid gasdrivna minibussar upphör

Avspärrning vid gasdrivna minibussar upphör

Uppdaterad: 2024-05-30 Insatserna på Spånstigen 2 i Nybro är nu avslutade och avspärrningarna är borttagna.

Företag storsatsar på koldioxid­­negativ elproduktion

Nybro kan bli den första kommunen i världen att bli koldioxidnegativ, när dryga två miljarder ska investeras och Nordbex sjösätter sitt flaggskepp i Nybro. De bygger för att skapa elproduktion som är koldioxidnegativt. En investering som ligger i framkant utifrån hållbarhet, teknik, affärsmodell och tillgång på mer el. Detta är inte bara stort för Nybro kommun utan även för länet och Sverige!

Vi söker laddaktörer för etablering av laddstolpar

För att göra det möjligt för fler att köra elbil i Nybro kommun välkomnar vi företag att ansöka om att etablera publika laddplatser i kommunen.

Gång & cykelväg på Västerängsgatan

Nybro kommun kommer att anlägga en upphöjd gång och cykelväg på Västerängsgatan.

Problem med e-tjänster

På grund utav att Kalmar kommunkoncern har utsatts för en IT-attack har även Nybro kommun problem med systemet för e-tjänsterna som finns på nybro.se under "Mina sidor".


Alla nyheter