Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Gymnasium och vuxenutbildning

I Nybro finns en gymnasieskola, Åkrahällskolan, med ett brett utbud av teoretiska och praktiska program. Nybro vuxenutbildning är för dig som vill läsa in hela eller delar av grund- eller gymnasieskola eller läsa en yrkesutbildning.

Gymnasieskolan Åkrahäll

Åkrahäll har strax över 400 elever vid gymnasiet och på skolan finns också Nybro vuxenutbildning.

Åkrahällskolans gemensamma engagemang leder till att skolan har goda resultat. På webbplatsen hittar du mer information om Årahällsskolans utbud.

Åkrahällskolans webbplats

Vuxenutbildning

Nybro vuxenutbildning är för dig som vill läsa in hela eller delar av grund- eller gymnasieskola eller läsa en yrkesutbildning. Vi erbjuder också SFI för dig som inte har svenska som modersmål. Nybro Vuxenutbildning erbjuder dig vuxenanpassat lärande i en trivsam miljö med plats för kamratskap, glädje och utveckling.

Vuxenutbildningens webbplats

Riksglasskolan

Riksglasskolan finns vid Pukebergs glasbruk och har samarbete med Linnèuniversitetet. Mer information hittar du på riksglasskolans hemsida.

Riksglasskolan

Studieförbund

Det finns många studieförbund i Nybro kommun med omnejd som erbjuder olika kurser både för barn och vuxna. Mer information om dem hittar du på deras egna webbplatser.

ABF

Bilda

Folkuniversitetet

Studieförbundet Vuxenskolan

NBV

Medborgarskolan

Ibn Rushd

Sensus

Studiefrämjandet

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: larandeochkultur@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.