Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Sport- och fritidsanläggningar

I Nybro kommun finns många olika anläggningar för att utöva idrott och motion. Det finns möjlighet att som förening, privatperson och företag boka kommunala sport- och fritidsanläggningar via Nybro kommuns bokningssystem Interbook Go (IBGO).

Frågor och svar

På Nybro kommuns boknings- och bidragssida Interbook Go (IBGO) kan du själv gå in och se om önskad tid är ledig och skicka en bokningsförfrågan.

Observera att din bokning inte är inbokad och klar förens du fått en bokningsbekräftelse. Bekräftelsen skickas till den e-postadress som du angav när du gjorde din bokningsförfrågan.

Interbook Go (IBGO)

Skapa ny privatkund

Interbook GO Boka- Enstaka tid

Interbook GO Boka- via kalendern

Interbook GO Boka- Återkommande tid

Till en del av sport- och fritidsanläggningarna behöver du en inpasseringstagg. Den hämtas och återlämnas efter överenskommelse med sport och fritid.  Mer information om detta får du i din bokningsbekräftelse.
I de anläggningarna där du ej behöver en inpasseringstagg sköter sport och fritid öppning och stängning.

Till samtliga anläggningar har du tillträde 15 min innan bokad tid för eventuellt ombyte.

Fakturering sker i slutet på varje månad efter hyrestillfället. Fakturan skickas med vanlig post.

Det är viktigt att du som hyresgäst tar del av de trivselregler och bokningsregler som gäller i de kommunala sport- och fritidsanläggningarna.

Bokningsregler och trivselregler

Om du upptäcker brister eller att något är sönder i anläggningen (gäller både yta och inventarier) eller om något går sönder under er bokade tid är det viktigt att detta rapporteras till sport och fritid på fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000