Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Sandsopning, sandupptagning

Under våren och försommaren sopar vi våra gator och vägar fria från sand. Ett återkommande arbete under vår och försommar är sopning av vintersand. Vi påbörjar arbetet i centrumområdet och arbetar oss därefter ut mot ytterområdena. Arbetet fortgår normalt sett från slutet av mars till sista maj. För året 2022 är arbetet avslutat.

Då vi har ett stort vägnät kan vi inte säga exakt vilken dag vi sopar just din gata, men håll utkik i Servicemeddelanden här på nybro.se för uppdaterat område där vi arbetar just nu. I vissa områden där många bilar står parkerade kan vårsopningen dra ut på tiden. Vi ber om att iaktta försiktighet vid omkörningar av våra sopmaskiner för din och dina medtrafikanters säkerhet.

Placera gärna ditt sopkärl och din bil så det inte blir ett hinder i vårt arbete samt sopa ut vintersanden från din trottoar om du vill ha den bortforslad innan vi kommer till just din gata. I annat fall uppmanas du som fastighetsägare att själv omhänderta trottoarens sand.

Passa även på att se över alla häckar och träd så att våra fordon kommer fram.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000