Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Boenden för funktionshindrade

I nuläget finns ingen möjlighet att välja vilket av boendena du kan flytta till. När du erbjuds ett boende är det oftast en lägenhet som är ledig. Därför finns ingen val- möjlighet. Vårt mål är at du ska få dina behov tillgodosedda i det boende du får. Vill du veta mera, kontakta våra biståndshandläggare.

Boenden för funktionshindrade i Nybro kommun

En gruppbostad med sex lägenheter. Lägenheterna består av ett sovrum samt kök och allrum i ett. Samtliga lägenheter ligger i markplan och har egen uteplats.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Hanemåla 1 är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns fyra stycken lägenheter. Varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin. På Hanemåla 1 finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer HSBs riktlinjer.

Hanemåla 2 är en gruppbostad för personer som  tillhör LSS. Här finns fyra stycken lägenheter. Varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin. På Hanemåla 2 finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer HSBs riktlinjer.

Kungshallsvägen är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns 6 stycken lägenheter. Varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Det finns en gemensam tvättstuga. På Kungshallsvägen finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Morgonstigen är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns fyra stycken lägenheter. Varje lägenhet består av två rum och kök med uteplats. Vissa lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

Hyreskostnaden följer HSBs riktlinjer.

Olofsgatan är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns fyra stycken lägenheter, varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin. På Olofsgatan finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Riddarevägen är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns 6 stycken lägenheter. Varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Det finns en gemensam tvättstuga. På Riddarevägen finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Smålandsgatan är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns fyra stycken lägenheter, varje lägenhet består av 2 rum och kök med uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin. På Smålandsgatan finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro bostad ABs riktlinjer.

Sturegatan är en gruppbostad för personer som tillhör LSS. Här finns fem stycken lägenheter, varje lägenhet består av två rum och kök med uteplats. Vissa lägenheter är utrustade med tvättmaskin. På Sturegatan finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Korttidsboendet Stjärnan är en korttidsvistelse för barn och ungdomar. Den finns på Kvarneslättsgatan 2, Nybro.

Kyrkogatan är en servicebostad för personer som tillhör LSS. Lägenheterna ligger i ett vanligt hyreshus, storleken på lägenheterna varierar mellan två till tre rum och kök, vissa har uteplats. En del av lägenheterna är utrustade med tvättmaskin. På Kyrkogatan finns ett gemensamhetsutrymme där man har vissa gemensamma måltider.

Hyreskostnaden följer Nybro Bostad ABs riktlinjer.

Kontakta oss

Individ- och familjeförvaltningen

Om du har frågor inom individ- och familjeförvaltningens verksamhetsområden kan du kontakta vår reception
på telefon 0481-451 22, fax 0103334629.
Våra öppettider är: måndag och onsdag 08.30-12.00, tisdag och torsdag 08.30-16.00, fredag 08.30-14.30.
Lunchstängt 12.00-13.00.

Verksamhetsområden:

  • Familj, barn och ungdom
  • Funktionsnedsättning
  • Skadligt bruk och beroende
  • Psykisk ohälsa
  • Socialt och ekonomiskt stöd

Det går även bra att skicka ett meddelande via vår e-tjänst

Besöksadress: Kommunhuset Balder, Stora Trädgårdsgatan 5, 382 80 Nybro

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.