Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Fördjupad översiktsplan S:t Sigfrid 2015

Den fördjupade översiktsplanen för S:t Sigfrid antogs av kommunfullmäktige 2015. Planen sätter ramarna för utvecklingen av den fysiska miljön i S:t Sigfrid

S:t Sigfrid är ett samhälle beläget mellan Nybro och Kalmar  med vackra naturmiljöer och spännande historia är det ett eftertraktat område för boende i Nybro kommun. För att kunna främja en hållbar utveckling av S:t Sigfrid som både ger möjlighet till ny byggnation och bevarande av de karakteristiska delarna av platsen har den fördjupade översiktsplanen tagits fram.

Fastighetsägare som berörs av planen uppmanas att se detta som en möjlighet och inte som ett hot. Det är helt upp till den enskilda fastighetsägaren att bestämma om utpekade områden ska exploateras eller inte.

Fördjupad översiktsplan St Sigfrid 2015 – PDF (7 MB)

För en trevlig historiebeskrivning som berör både landskapet och bebyggelsen i S:t Sigfrid läs gärna Ortsanalysen för S:t Sigfrid, framtagen av Kalmar läns museum.

Ortsanlys St Sigfrid – PDF (7 MB)

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.