Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Starta företag

Skola – Näringsliv är ett stort område och hela kommunen arbetar på olika sätt med dessa frågor. En viktig del är att Nybro Kommun vill att entreprenörskapet hos våra unga människor ska leda till eget företag eller ökad anställningsbarhet.

Ung företagsamhet

Inom NyStart arbetar vi tillsammans med organisationen Ung Företagsamhet för att dessa ska kunna arbeta med UF-företagande – att ge gymnasieungdomar möjlighet att driva företag under 4 veckor istället för sommarpraktik. Viljan är att de deltagare som driver sommarföretag går vidare för att driva ett UF-företag. De som driver UF-företag kan senare i livet eller direkt efter gymnasiet fortsätta med sitt företagande.

Vår roll inom NyStart är att arbeta med ungdomar som vill prova på att engagera sig i företagande och ge dessa en skjuts på vägen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000