Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Inbjudan till samråd om nytt kulturprogram

Inbjudan till samråd om nytt kulturprogram

Kulturenheten bjuder in kommunens invånare, verksamma kulturskapare, kulturaktörer, föreningslivet och näringslivet till samråd om kommunens nya kulturprogram.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Tid: Onsdag 28 februari 17.00 – 19.30
Plats:
Kristallen, Kulturhuset i Nybro

Anmäl ditt deltagande till kulturutvecklare Karin Engelholm på karin.engelholm@nybro.se eller 0481-453 75. Vi vill gärna kunna bjuda alla deltagare på något litet att äta och dricka.

Under hösten 2023 genomförde kulturenheten en enkätundersökning där vi frågade om kommuninvånarnas uppfattning om kommunens kulturliv. Nu fortsätter arbetet med kulturprogrammet och vi vill bjuda in kommunens invånare, verksamma kulturskapare, kulturaktörer, föreningslivet och näringslivet att vara med i processen att skriva fram kulturprogrammets mål. Därför bjuder vi in till samråd där vi kommer att presentera samt vilja diskutera de resultat som kom ur enkätundersökningen.

Vad är ett kulturprogram?

Kulturprogrammet berättar om det konst- och kulturliv som finns i kommunen. Men framför allt ska de formulera mål för vilket konst- och kulturliv som kommunen ska arbeta för att möjliggöra. Kulturenheten har fått i uppdrag att skriva ett förslag på kulturprogram och sedan är det kommunens politiker som fattar beslut om programmet. När vi har ett beslutat kulturprogram så börjar arbetet med att ta fram en handlingsplan för hur vi ska uppnå målen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.