Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Idrottsskola för dig med funktionsnedsättning

Idrottsskola för dig med funktionsnedsättning

Snart startar Idrottsskolan för dig som har en funktionsnedsättning. Det finns endast 20 platser, så se till att anmäla dig redan nu!

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Idrottsskolan pågår under vårterminen 2024 och gäller dig som går i skolan och är nyfiken på att prova på olika idrotter utan krav på varken tävling eller medlemskap i någon idrottsförening.

Varför en Idrottsskola?

Syftet är att några av kommunens idrottsföreningar ska få visa upp sin verksamhet, och att kommunens deltagare ska hitta en aktivitet som de vill fortsätta med. Målet med Idrottsskolan är att alla deltagande barn får en bra grund som leder till ett livslångt intresse för rörelse och idrott.

När, var och hur?

Idrottsskolan anordnas av Nybro Innebandyklubb i samarbete med Parasport Småland, RF-SISU Småland och Nybro Kommun. Deltagarna kommer att få testa på mattcurling, kubb, fotboll, drill, innebandy och kampsport från olika föreningar i kommunen.

Plats är Madesjöhallen, men också i en del föreningars egna lokaler. Det kommer stå på schemat du får efter anmälan.

Idrottsskolan håller på från 21 januari – 26 maj 2024.
Kostnad: 100 kronor

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 22 december 2023. Efter anmälan får du ett schema för våren med tider och information kring betalning av anmälningsavgiften.

Anmälan görs till e-postadress: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.