Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Örsjö förskola

Örsjö förskola ligger i samma byggnad som skolan och fritidshemmet i Örsjö, vilket skapar en närhet och helhet för barn och föräldrar. Vi har här två avdelningar, en med 1-3 åringar och en med 3-5 åringar.

Vi har valt denna indelning för att kunna stimulera och utmana barnen efter sina behov. Vi har även organiserat det så, att de minsta barnen är färre i sin grupp, detta för att minska antalet relationer och på så sätt öka tryggheten i den lilla gruppen.

Vi har en härlig utemiljö med skogen och djuren nära oss. Lek och lärande är alltid i fokus och dokumentation är ett av våra verktyg som vi använder oss av, för att analysera och reflektera ihop med barnen.

Skapande arbete är en stor glädjekälla i verksamheten och vi arbetar mycket med att även uttrycka oss med tecken och bilder, då vi kommunicerar.

Rektor
Rose-Marie Hultqvist
0481-450 63
rose-marie.hultqvist@nybro.se

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: barnochutbildning@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000