Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Högabergs förskola

Högabergs förskola har 3 avdelningar.

En avdelning Lejonet med 18 barn, i ålder 2-5, den har en engelsktalande pedagog, som bara pratar engelska med barnen, för att de tidigt ska få möjlighet att lära sig engelska.

En avdelning Lodjuret med 13 barn i ålder 2-4 år.

Sedan har vi en mindre avdelning Blåbäret med 9 barn, i ålder 1 år. Vi har skapat en liten grupp för de minsta barnen, för att skapa både trygghet och bra anknytning i gruppen.

Leken och kreativiteten ligger till grund både för vårt värdegrundsarbete och i vårt temaarbete. Vi arbetar ständigt med att ta tillvara barnens intresse och utifrån det stimulera dem vidare, utifrån vår läroplan. Vi utmanar med olika lekmiljöer, för att skapa nya lärmiljöer, som ska locka till nya tankar, frågor och aktiviteter.

Vi har glädjen att ha både förskoleklass och skolan intill oss, då de är våra grannar och vi har flera fina skogsområden, som barnen gillar att leka i. Barns lekglädje tycker vi är viktigt att fånga och berika.

Rektor
Rose-Marie Hultqvist
0481-450 63
rose-marie.hultqvist@nybro.se

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

Telefon: 0481-452 89
E-post: forskola.fritidswebben@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000