Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Högabergs förskola

Högabergs förskola har 3 avdelningar.

Högabergs förskola är en liten förskola med två avdelningar, Vulkanen och Glaciären. Båda avdelningarna har blandade åldrar från 1-5 år. Vi har en engelsktalande pedagog på förskolan, för att barnen tidigt ska inspireras med engelska i sin vardag, då språkinlärningen är som störst i förskoleåldrarna.

Leken och kreativiteten ligger till grund för både vårt värdegrundsarbete och vårt temaarbete. Vi arbetar ständigt med att ta tillvara barnens intresse och utifrån det stimulera dem vidare inom läroplanens olika ämnesområde.

Vi utmanar med olika lekmiljöer, för att skapa nya lärsituationer. Detta lockar till nya tankar, frågor och aktiviteter.

Vi har glädjen att ha både förskoleklass och skolan intill oss. I närmiljön finns flera stora skogsområden som barnen gillar att leka i. Barnens lekglädje är viktigt att fånga och berika.

Telefonnummer till avdelning Vulkanen: 072–599 01 87
Telefonnummer till avdelning Glaciärens: 072–599 01 86

Rektor
Rose-Marie Hultqvist
0481-450 63
rose-marie.hultqvist@nybro.se

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: barnochutbildning@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000