Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Gazellens förskola

Gazellens förskola består av fyra avdelningar fördelade på två hus. Pandan och Delfinen har barn i åldrarna 3-5 år. På Sälen och Uttern går barn i åldrarna 1-3 år.

Tillsammans har vi en härlig utemiljö med egen skog som vi utnyttjar mycket. Vi har tillgång till lådcyklar som vi använder ofta för att upptäcka vår närmiljö.

Vi har ett bra samarbete mellan avdelningarna bland annat vid måltider och vid öppning och stängning, vilket ger trygga barn och skapar en naturlig övergång.

Vår pedagogiska miljö erbjuder undervisning som är anpassat utifrån barnens intresse och behov. Barn utvecklas och lär i nära samspel med varandra och pedagogerna, utifrån individuella förutsättningar. Grunden till utveckling och lärande är trygghet, tillit till varandra och den egna förmågan. Vi pedagoger är goda förebilder och är lyhörda för barnens önskemål och behov. Barnen har stort inflytande och tid till sammanhängande lek. Samarbetet med vårdnadshavarna ser vi som mycket viktigt för att skapa en positiv tid på förskolan för barnen.

Om ni har frågor om eller vill besöka oss är ni välkomna att kontakta:

Avdelning Sälen (1-3 år) 072-5990153

Avdelning Pandan (4-5 år) 072-5990152

Avdelning Uttern (1-3 år) 072-5990150

Avdelning Delfinen (4-5 år) 072-5990151

Rektor: Lena Jonsson
Telefon: 076-6247918
E-post: Lena.p.jonsson@nybro.se

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: barnochutbildning@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000