Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Anläggande av ny gång och cykelväg

Under 2021 kommer kommunen att anlägga en ny gång- och cykelväg i Svartbäcksmåla.

Syftet med projektet är att skapa en säker sträcka för gångare och cyklister som vill besöka Svartbäcksmåla. Gång- och cykelvägen kommer att vara separerad från bilvägen med ett grunt dike och målet är att binda ihop cykelvägen som kommer ut under riksväg 25, vid Pukebergs bollklubbs entré, med stora parkeringen i området.

Planerad sträckning av gång – och cykelvägen ligger på vägens norra sida (vänster sida om man kommer från riksväg 25). Detta för att undvika att gång- och cykelvägen korsar bilvägen där bilar riskerar att komma med hög hastighet.

GC-bana Svartbäcksmåla Översikt

Arbetet kommer att påbörjas under mars/april och planeras vara klart till december månad.

Uppdatering:

13 april – avverkningen av träd är genomförd och nästa steg är att ta bort stubbar samt vegetationsskikt.

25 mars – inom kort kommer avverkning av träd påbörjas längs vägen ner till stora parkeringen. Detta för att göra plats för den nya gång- och cykelvägen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000