Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Lovaktiviteter

Under skolloven arrangeras flera aktiviteter för barn och ungdomar i Nybro kommun. Inför varje lov publiceras information om aktiviteterna på Nybro kommuns hemsida samt via kommunens sociala medier, Facebook och Instagram.

Nybro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronavirsuet. Aktiviteter kan därför komma att ändras eller ställas in.

Coronavirus – covid-19 -samlingssida med löpande information om coronaviruset och hur det påverkar dig som boende och invånare i Nybro kommun.

Sportlovet 2021

Med anledning av rådande coronapandemi kommer Nybro kommun i år inte att ge ut något sportlovsprogram för vecka 8. Däremot kommer en lista med tips på aktiviteter som man kan göra runt om i vår kommun under lovet, med hänsyn till gällande restriktioner och beslut, att sammanställas och publiceras på Nybro kommuns hemsida samt på kommunens sociala medier under vecka 7.

Vill er förening arrangera en lovaktivitet?

Välkommen att anmäla din aktivitet via kommunens webbformulär.

Anmälan av lovaktivitet

För bidragsberättigade föreningar finns lovbidrag att söka vid arrangerande av lovaktiviteter under skolloven.

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Sport och fritid vaktmästare

Telefon: 070-655 50 71

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000