Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Om Smaka på världen

Smaka på Världen är en familjedag. En fest för hela familjen som i år arrangeras för 12:e gången med fri entré.

Festen

Smaka på Världen är en sommarfest! Torget fylls av glädje med spektakulära mat-, kultur- och musikupplevelse där Nybros lokala stjärnor och andra artister bidrar till en härlig feststämning. Här träffar Du Nybrobor, människor från staden, landsbygden och grannkommunerna. Alla med olika förkärlek för sin aktivitet, matlagning, bakverk eller hantverk och traditioner.

Maten och drycken

Smaka på Världen i Nybro erbjuder tillsammans med fantastiska matlagare och samarbetspartners en makalös variation av god och spännande mat och dryck – i smakportioner. Det är både mat och bakverk, varma och kalla drycker från olika länder och olika matkulturer med en mix av tradition och nya trender. Kockarna och många ideella krafter arbetar med evenemanget och förberedelserna sker i olika kök runt om i Nybro med omnejd

Ansvaret

Smaka på Världen är en fest för alla. Vi tar ett gemensamt ansvar för en mångfald, för vår miljöpåverkan, för ett säkert och rent evenemang för en hög trivsel. Ansvaret är en självklar del av evenemanget, för oss och alla våra partners.

Våra kärnvärden, Mat och Kultur – Gemenskap och Upplevelse

Smaka på världen är ett evenemang som värnar om gemenskap. Vi vill skapa ett attraktivt evenemang där alla kan känna gemenskap och med egen delaktighet bidra till glädje och engagemang på ett underhållande sätt med mat-, kultur- och musikupplevelse.

Vill du vara med? Vi behöver dig!

Under flera tillfällen kommer det att arrangera deltagarträffar för dig som vill vara med i evenemanget. Vi har goda idéer, hur du kan delta med oss på olika sätt! Tillsammans skapar vi en fantastisk familjedag för hela familjen.

För deltagande och vid eventuella frågor,
kontakta anette.wihlbacka@nybro.se.

Arrangörer är Nybro kommun, Nybro Energi och Nybro bostad.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000