Smaka på världen – Knattelopp 2020

Välkommen till ett energifyllt knattelopp för barn den 9 oktober. Vi tar inga tider, här springer och knatar på, vi har skoj. Det blir en riktig familjefest – Vi vill göra det hoppfullt och hållbart, välkomna att delta och ha en riktigt rolig dag med idrotten!

Uppvärmning
Innan loppet startar är det uppvärmning till musik tillsammans med idrottsföreningar från Svartbäcksmåla, vid stora scenen, du kanske dansar eller hoppa runt eller bara gör det du tycker är kul!

Energi i massor
Att springa och leka kräver mycket energi. Därför är det jätteviktigt att äta frukost, lunch, middag, kvällsmål, det är därför viktigt är att du fyller på med energi. Så ladda nu duktigt dagarna innan du springer loppet.

Publikens jubel
Till publiken säger vi kom och heja fram din löpare. Det blir både roligare och lättare att springa när man har en hejarklack längs banan.

Barngrupp 1: Barnloppet 300 meter, ålder 3-6 år (födda 2014 och senare) det går bra att ha en vuxen med sig. Barnvagnar är inte tillåtet.

Barngrupp 2: Barnloppet 700 meter, ålder 7-10 år (födda 2000 och senare).

Plats: Nybro torg
Anmälan; kl. 13-14 vid Nybro kommuns tält på torget
Nummerlappar: delas ut till anmälda barn vid incheckning, i vuxens sällskap
Start: Utanför Grattes butik
Starttid: 15.30 start efter åldersklasser, barngrupp 1 därefter barngrupp 2
Målgång: Utanför Grattes butik, alla barn som deltagit får en överraskning.

 Till webbsidan om Smaka på världen 2020

#smakapåidrotten
#knattelopp
#ilovenybro

Sponsorer för Smaka på världen är:
 Nybro Bostad AB,  Nybro Energi AB och  Nybro kommun

 

Datum för publicering | ändrad: 2020-04-21 | skapad: 2020-04-20

Smaka på världen

  Smaka på världen - Barnkalas 2020

Barnkalaset börjar på Nybro bibliotek Barnen skapar sin personliga dekor till barnkalastältet under aktivitetsstunden på Nybro biblioteket mellan 13 och [...]

  Smaka på världen - utställare 2020

Informationsmöte Våra träffar är obligatoriska inför evenemanget för genomgång av program, mathantering och ordningsregler och övrig viktig information kring hela [...]