Bokning av sport- och fritidsanläggningar

Som förening, organisation, privatperson eller företag är ni välkomna att boka tid i kommunens sporthallar, gymnastiksalar, ishall, simhall, tid på friidrottsbanor, konstgräs med mera.
Hyreskostnaden beror på om ni är en bidragsberättigad förening med ungdomsverksamhet, övrig förening, privatperson eller företag som hyr.

Boka
All bokning* sker genom Nybro kommuns bokningssystem  Interbook GO (IBGO).
På IBGO kan du se lediga tider och lägga en bokningsförfrågan direkt.. Observera att tiden är inte bokad förrns du fått en bekräftelse tillbaka på din förfrågan.
* det går ej att boka ishall, Arenahyllan, simhallen och Strandvägens varmvattenbassäng genom IBGO. Kontakta istället sport och fritid direkt, kontaktuppgifter nedan.

Avbokning kan göras avgiftsfritt fram till och med fem dagar innan hyrestillfället. Avbokas tiden senare debiteras hyreskostnaden.

Vill du boka AV-material ringer du fritidsgården Mejeriet

  Ordningsregler sport och fritid – PDF (456 KB)

  Taxa sport- och fritidsanläggningar Nybro kommun 2020

Relaterat: Kontaktuppgifter för: Bokning av sport- och fritidsanläggningar

Datum för publicering | ändrad: 2020-02-20 | skapad: 2017-12-11

Uppleva & Göra

  Allemansrätten - vad gäller?

När sommaren äntligen är här kommer många frågor om allemansrätten och vad som gäller vid olika typer av aktiviteter som [...]

  Fotbollsplanernas status

För att få en aktuell status och information om planerna är spelbara på Grönmovallen och konstgräset vid Åkrahälls IP ringer [...]

  Glasriket

Nybro kommun är en del av det unika området Glasriket. Här har det tillverkats glas på mängder av glasbruk i [...]

  Lovaktiviteter

Sommaren 2020 kommer inte bli som vanligt då vi har en pandemi i landet att ta hänsyn till. Men det [...]

  Nybro simhall

Nybro Simhall har en egen hemsida där du hittar all information så som priser och öppettider: nybrosimhall.se. Välkommen!

  Tennisbanor

Nu är tennisbanorna öppna, välkomna! På Victoriavallens idrottsområde och Åkrahälls idrottsplats finns ett antal tennisbanor att kostnadsfritt använda för den [...]

 Turism

Här hittar du all information om: Turism (kategori).