Kartläggning av sport- och fritidsanläggningar, aktiviteter m.m.

Vi välkomnar Oskar Östlund, student från Linneuniversitet som under ett par månader ska arbeta med Nybro kommuns sport- och fritidsprogram.

Oskar Östlund

Vi hoppas att du under de här månaderna stöter på Oskar någonstans i vår kommunen. Kanske kommer han på besök till din skola, till din arbetsplats, till din förening eller så kanske du träffar honom utanför någon matbutik? Kanske står han en dag på stationen och vill ställa några frågor till dig?

Oskar kommer under maj – augusti att ge sig ut i vår kommun för att ta reda på vad kommuninvånarna tycker om de anläggningar, aktiviteter, områden och ytor som finns i Nybro kommun för sport- och fritidsaktiviteter. De två stora frågorna som Oskar vill ta reda på är: Vad har vi idag som vi är nöjda med och vad saknas?

Denna kartläggning görs med anledning av det pågående arbetet med att ta fram ett Sport- och fritidsprogram för Nybro kommun.
I sport- och fritidsprogrammet ska sport- och fritidsfrågorna samlas i ett dokument för att på så sätt kunna se samordningseffekter och brister inom området samt för att underlätta det strategiska arbetet med sport- och fritidsfrågorna i kommunen.

Har du några funderingar eller vill boka in ett besök av Oskar?

Hör av dig till Sport och fritid 0481-45 362, 0481-45 321

 

 

 

Datum för publicering | ändrad: 2017-05-18 | skapad: 2017-04-10
Webbredaktör: Jenni Jonasson | jenni.jonasson@nybro.se
Id: inlägg: 5119 - kategori: 3

Uppleva & Göra

  Badhus, Simhall

Nybro Simhall har en egen hemsida där du hittar all information så som priser och öppettider: nybrosimhall.se. Simhallen erbjuder bad, [...]

  Glasriket

Nybro kommun är en del av det unika området Glasriket. Här har det tillverkats glas på mängder av glasbruk i [...]

  Hyr våra lokaler

Genom oss kan du boka kommunens sporthallar, gymnastiksalar, ishall, simhall, friidrottsbanor, konstgräs med mera. Hyreskostnaden beror på om det är [...]

  Lovaktiviteter 2017

SPORTLOVET 2017 Sportlovet vecka 8 bjöd på många fina soliga dagar. Dock var det nog många som saknade det där [...]

  Tennisbanor, Victoriavallen

På Victoriavallens område finns ett antal tennisbanor att låna gratis för den som vill spela tennis under vår-, sommar- och [...]

 Turism

Här hittar du all information om: Turism (kategori).