Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

2023-10-16 Inställd bio

Inkom 2023-10-16, besvarad 2023-10-17

Hej! I lördags den 14 oktober skulle en barnfilm “Troll” visas på Folkanbio klockan 15:00. Ingen kom för att starta filmen. Många barn var besvikna och grät. Det är inte första gången barnfilmen missats. Det var hände likadant när Supermario filmen skulle gått. Då kom inte heller någon personal för att öppna och sätta ingång filmen. Eftersom det annonseras på hemsidan under evenemang borde väl informationen gå ut till personalen kan man tycka. Det missas många biobesökare i och med detta slarv(?). Man kan ju tydligen inte lita på att filmen som annonseras verkligen kommer att visas!

Svar:
Vi är ledsna och beklagar det inträffade. Det har hänt förr och vi kommer nu att agera för att byta utförare av bioverksamheten. Tills dess att det är möjligt att genomföra bytet kommer vi att gå igenom rutinerna för att tydliggöra vad som måste göras när en liknande situation uppstår. Återigen vill jag beklaga olägenheten och önskar att ni ska kunna gå på bio snart igen och lita på att det finns uppdaterad information att tillgå. Hälsningar Thomas Björklund Svensson, kulturchef

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.