Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

2023-10-14 Inställd bio

Inkom 2023-10-14, besvarad 2023-10-17

Hej! Idag, lördagen den 14 oktober, 15.00 skulle jag och min man gå på bio på Folkan i Nybro med våra barnbarn för att se filmen Trolls 3. Det var fullt med barnfamiljer som ville se bion men kl. 15.10 åkte vi därifrån för det kom ingen och öppnade bion. Nu är detta andra gången det händer vår familj. Det fanns ingen information någonstans att bion var inställd. Det är inte acceptabelt att bedriva en verksamhet så här. Flera barn storgrät för de ville så klart se filmen. Ska vi inte kunna gå på bio i Nybro?

Svar:
Vi är ledsna och beklagar det inträffade. Det har hänt förr och vi kommer nu att agera för att byta utförare av bioverksamheten. Tills dess att det är möjligt att genomföra bytet kommer vi att gå igenom rutinerna för att tydliggöra vad som måste göras när en liknande situation uppstår. Återigen vill jag beklaga olägenheten och önskar att ni ska kunna gå på bio snart igen och lita på att det finns uppdaterad information att tillgå. Hälsningar Thomas Björklund Svensson, kulturchef

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.