Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

2022-08-17 Badstege Orranäsasjön

Inkom 2022-08-17, besvarad 2022-08-19

Stegen på utsidan av bryggan vid badplatsen vid Orranäsasjön är borta. Det finns inte längre någon stege ner i/upp ur vattnet. Det gör att det är väldigt svårt att bada här, eftersom man antingen måste häva sig upp på bryggan eller simma runt bryggan in till land. Jag misstänker att någon skruvat loss bultarna och sänkt stegen i sjön. För att kunna nyttja badet vore det bra om stegen återmonteras.

Svar:
Tack för din felanmälan till Nybro kommun. I vecka 31 tog sport och fritid bort badstegen för reparation och sattes tillbaka veckan efter. Men vaktmästarna kommer nu att kontrollera så att stegen är på plats. Och åtgärda om så behövs. Hälsningar Jenni R Jonasson Sport- och fritidschef

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.