Matdistributionen i Nybro kommun

Måltidsservice

Måltidsservice tillhandahåller och serverar måltider enligt kommunens mat- och måltidspolicy och uppdragsgivarens beställning. Måltiderna som serveras är näringsriktigt sammansatta och främjar goda matvanor och god hälsa.

Vi arbetar efter tallriksmodellen. Den passar både gammal som ung.

Våra kök har personal som är specialutbildad på specialkost och konsistensanpassad kost.

Nybro kommuns kök har en väldokumenterad egenkontroll som följer livsmedelslagstiftningen från 1 januari 2006. Livsmedlen vi använder är upphandlade enligt lagen om offentlig upphandling. Vi använder närproducerade och ekologiska livsmedel till viss del.

För att främja en hållbar utveckling är inriktningen att välja livsmedel som är bra för miljön, hälsan och ur djurskyddshänsyn, såsom ekologiska alternativt obesprutade, säsongsanpassade närodlade/ närproducerade och rättvisemärkta.

Hur du får matdistribution

Om du är i behov av att få mat levererad till dig så kontaktar du ansvarig biståndshandläggare som kan svara på alla dina frågor. Vem det är hittar du i  gatusökning.

 

 

Relaterat: Matsedel och Webbsida för: Matdistributionen i Nybro kommun

Datum för publicering | ändrad: 2020-02-01 | skapad: 2014-10-01

Matdistribution & matsedel för omsorgen

  Matdistributionen i Nybro kommun

Måltidsservice Måltidsservice tillhandahåller och serverar måltider enligt kommunens mat- och måltidspolicy och uppdragsgivarens beställning. Måltiderna som serveras är näringsriktigt sammansatta [...]