Blanketter och e-tjänster digitalt

Den nya tjänsten ”Mina sidor” samlar blanketter och e-tjänster på ett ställe och gör det enklare att hitta och lättare att använda. 

Sju kommuner i Kalmar län har tillsammans arbetat fram en lösningen för att göra det enklare att hitta och hantera blanketter och e-tjänster på kommunernas hemsidor.

Genom den nya plattformen  Mina sidor kan du bland annat hantera ansökningar, ha en dialog med handläggare samt få status för pågående ärenden. Allt samlat på ett ställe.

Tjänsten påminner om hur man hanterar ärenden via Skatteverket eller Försäkringskassan och det går att verifiera och signera via BankID. Syftet är att förenkla och förbättra våra tjänster för dig som boende i Nybro kommun men också för att effektivisera hanteringen för våra handläggare.

Här hittar du mina sidor

”Mina sidor” hittar antingen genom att klicka på länken uppe i toppmenyn eller via direktlänk:  minasidor.nybro.se

Hjälp till att göra tjänsten ännu bättre

Vi samlar även in information om vad just du saknar för e-tjänster!
Använd vår e-tjänst  Förslag på nya e-tjänster för att skicka in ditt förslag.

Datum för publicering | skapad: 2019-11-25

Nyheter

  #vattentankar

2020-02-17 - 13 januari startade Kalmar läns gemensamma kampanj #vattentankar som kommer pågå i hela tolv veckor. Vatten är liv. Så enkelt [...]

  Inventering av Nybro stad

2020-02-11 - Nu arbetar vi fram en ny fördjupad översiktsplan för Nybro stad. Planen ska peka ut den långsiktiga inriktningen för hur [...]

  Medborgarlöfte 2020

2020-02-11 - Medborgarlöftet innebär att Lokalpolisområde Nybro och Nybro kommun prioriterar utvecklingsområden inom trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete. Utvecklingsområdena baseras på de medborgardialoger, [...]

  Skräpplockardagarna

2020-01-31 - Anmäl din skola eller förskola till skräpplockardagarna senast den 15 maj.

  Sotning och brandskyddskontroll

2020-01-31 - Från och med februari månad övertar kommunen Nybro Sotningstjänst. Sotning och brandskyddskontroll utförs i brandförebyggande syfte och är en viktig del i tryggheten.

  Utmärkelser och priser

2020-01-24 - Nybro kommun vill genom premieringar inspirera till fortsatt framåtanda och nytänkande.

  20-02-27 Starta eget träff

2020-01-21 - Starta eget information och inspiration för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner [...]

  Nybroförslaget

2019-12-11 - Ett Nybroförslag är en idé eller ett förslag från en medborgare till kommunen. Alla som är folkbokförda i Nybro kommun kan lämna förslag och rösta på andras förslag.

  Tobaksfri skoltid

2019-11-19 - Rökning är ofta den första substansen som unga debuterar med. Kampanjen Tobaksfri skoltid vill uppnå rökfria skolgårdar och en tobaksfri skoltid.

  Polisens trygghetsundersökning 2019

2019-11-14 - Nyligen publicerades polisens årliga trygghetsundersökning. Undersökningen fokuserar på trygghet, oro för brott och utsatthet för brott. Resultaten för Nybro kommun [...]

  Landsbygdsfond

2019-11-12 - Under 2019 och 2020 kan lokala utvecklingsgrupper och föreningar ansöka om fondmedel för att utveckla sin ort eller by.

  Premiär för Digitala Nybro

2019-10-31 - Under två dagar bjöds medborgare över 65 år till Kristallen där de tog ett steg in i den digitala världen.