”Mina sidor” gör det enklare!

Den nya tjänsten ”Mina sidor” samlar blanketter och e-tjänster på ett ställe och gör det enklare att hitta och lättare att använda. 

Sju kommuner i Kalmar län har tillsammans arbetat fram en lösningen för att göra det enklare att hitta och hantera blanketter och e-tjänster på kommunernas hemsidor. Genom den nya plattformen ”Mina sidor” kan man bland annat hantera ansökningar, ha en dialog med handläggare samt få status för pågående ärenden. Allt samlat på ett ställe.

Tjänsten påminner om hur man hanterar ärenden via Skatteverket eller Försäkringskassan och det går att verifiera och signera via bankID.

Syftet är att förenkla och förbättra våra tjänster för dig som boende i Nybro kommun men också för att effektivisera hanteringen för våra handläggare.

Här hittar du mina sidor

”Mina sidor” hittar antingen genom att klicka på länken uppe i toppmenyn eller via direktlänk:  minasidor.nybro.se

Hjälp till att göra tjänsten ännu bättre

Just nu samlar vi in information om vad just du saknar för e-tjänster:
Använd vår e-tjänst: ” Förslag på nya e-tjänster” för att skicka in ditt förslag.

Datum för publicering | skapad: 2019-04-29
Webbredaktör: Anders Jonasson | anders.jonasson@nybro.se
Id: inlägg: 7132 - kategori: 10

Start

  "Mina sidor" gör det enklare!

Den nya plattformen "Mina sidor" samlar blanketter och e-tjänster på ett ställe och gör det enklare att hitta och lättare att använda.

  28/8-19 Starta eget information

Starta eget information och inspiration för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner [...]

  Allemansrätten - vad gäller?

Äntligen är sommaren här och med sommaren kommer många frågor om allemansrätten och vad som gäller vid olika typer av [...]

  Informationsträff om Grannsamverkan

Den 4 juni kommer Polisen, Nybro och Länsförsäkringar kommun att hålla en information om grannsamverkan. Informationen riktar sig till både nya intressenter som befintliga samverkansområden.

  Invigning av tillgänglig stig

Tisdagen den 21 maj klockan 13 invigs den tillgängliggjorda stigen runt Linnéasjön. I samband med invigningen kan du delta i tipspromenad och njuta av vårblomningen i Badhusparken.

  Lovaktiviteter

Årets sommarlovsprogram är här, fyllt med en massa roliga kostnadsfria aktiviteter! Till exempel kan du prova på barfotaåkning tillsammans med [...]

  Nytänkande elever på Åkrahällskolan bygger framtidens Nybro

Att jobba med Ung Företagsamhet är en betydelsefull satsning och ger stora samhällsekonomiska vinster. Därför är det angeläget att erbjuda entreprenörskap tidigt i undervisningen såsom på Åkrahällskolan. Genom att ta tillvara på möjligheterna med entreprenörskap kan fler se fördelarna med företagande. På så sätt kan vi tillsammans bygga ett större Nybro.

  Rådgivning för våtmarker

Inom ett projekt som heter Grip on Life IP finns nu möjlighet att erbjuda markägare kostnadsfri rådgivning kopplat till våtmarker [...]

  Skydda din brunn!

Skydda din brunn och bidra till bättre beredskap Nu finns det en ny möjlighet för er med privat eller samfällighetsägd [...]

 Blanketter

Här hittar du all information om: Blanketter (kategori).

 Hjälpmedel

Här hittar du all information om: Hjälpmedel (kategori).

 Kartor

Här hittar du all information om: Kartor (kategori).

 Matsedel

Här hittar du all information om: Matsedel (kategori).

 Nyheter

Här hittar du all information om: Nyheter (kategori).

 Öppettider

Här hittar du all information om: Öppettider (kategori).