Blanketter och e-tjänster digitalt

Tjänsten ”Mina sidor” samlar blanketter och e-tjänster på ett ställe och gör det enklare att hitta och lättare att använda. 

Sju kommuner i Kalmar län har tillsammans arbetat fram en lösningen för att göra det enklare att hitta och hantera blanketter och e-tjänster på kommunernas hemsidor.

Genom den plattformen  Mina sidor kan du bland annat hantera ansökningar, ha en dialog med handläggare samt få status för pågående ärenden. Allt samlat på ett ställe.

Tjänsten påminner om hur man hanterar ärenden via Skatteverket eller Försäkringskassan och det går att verifiera och signera via BankID. Syftet är att förenkla och förbättra våra tjänster för dig som boende i Nybro kommun men också för att effektivisera hanteringen för våra handläggare.

Här hittar du mina sidor

”Mina sidor” hittar antingen genom att klicka på länken uppe i toppmenyn eller via direktlänk:  minasidor.nybro.se

Hjälp till att göra tjänsten ännu bättre

Vi samlar även in information om vad just du saknar för e-tjänster!
Använd vår e-tjänst  Förslag på nya e-tjänster för att skicka in ditt förslag.

Datum för publicering | ändrad: 2020-10-14 | skapad: 2019-11-25

Om kommunen

  Fakta om Nybro kommun

Nybro kommun är en framåtsträvande kommun i det småländska Glasriket med strax över 20 000 invånare. Nybro har ett unikt näringsliv med många små entreprenörer men även en del större företag främst inom design-, trä- och pappersindustrin. Flera av dem är världsledande inom sina branscher. Dessutom är transport- och logistiksektorn stor och viktig i kommunen.

  Borgerlig vigsel

Här ansöker du om tid för borgerlig vigsel. För att kunna gifta sig borgerligt måste ni ansöka om hindersprövning samt anmäla efternamn hos Skatteverket. Det tar cirka tre veckor

  Kommunens vision & mål

Visionen och målen är utgångspunkten i allt arbete som genomförs i Nybro kommun. Den 18 december 2017 tog kommunfullmäktige beslut [...]

  Nybro kommuns diarier

Regeln är att alla allmänna handlingar som kommer in till kommunens förvaltningar ska registreras (diarieföras). Styrelsen och nämnderna ska ha [...]