Kvarnbacken boendeenhet E vinner omsorgsnämndens kvalitetspris 2019

Boendeenheten har på ett föredömligt sätt anammat den personcentrerade vården och lyfter fram anhörigas viktiga roll i den dagliga vården och omsorgen där ett sätt är det instagramkonto där anhöriga och andra kan följa tillvaron på boendeenheten.

Pristagarna överraskades under onsdagseftermiddagen den 18 december med blommor, choklad och diplom som överräcktes av omsorgsnämndens ordförande Mildred Persson och omsorgsnämndens vice ordförande Stig-Roland Fagergård.

Kvalitetspriset har instiftats av omsorgsnämnden i syfte att uppmärksamma, uppmuntra och belöna kvalitetsutveckling och goda exempel inom vård- och omsorg i förvaltningen. Tanken med kvalitetspriset är att synliggöra goda exempel och att uppmuntra verksamheter som lagt sig vinn om att erbjuda en kvalitativt god vård och omsorg. Priset delas ut till en verksamhet, enhet eller arbetsgrupp inom vård och omsorg.

I likhet med förra året har kriteriet något som andra enheter kan få idéer och dra lärdomar av varit ledande i valet av pristagare.

Prissumman för kvalitetspriset är ett halvt basbelopp.

 

 

Datum för publicering | ändrad: 2020-10-27 | skapad: 2019-12-19

Kommunens utmärkelser

  2019 Landsbygdsutvecklingspriset

Landsbygdsutvecklingspriset är instiftat för att stimulera utveckling av landsbygden i kommunen. Priset kan tilldelas by, samhälle, förening, organisation, företag eller [...]

  Utmärkelser 2020

Med anledning av coronaviruset firas pristagarna i december, men vi vill redan nu ge årets pristagare varma gratulationer!

  2019 Likabehandlingspris

Välkommen att nominera till Nybro kommuns likabehandlingspris. Priset kan tilldelas enskilda personer, föreningar och organisationer i Nybro kommun samt anställda [...]

  Utmärkelser 2019

Nybro kommun vill genom premieringar inspirera till fortsatt framåtanda och nytänkande. Via nomineringar från invånare i kommunen sker årligen flertalet [...]