2016-05-16 Grågäss

Läste i dagens tidning att folk är rädda för grågässen och vill ha bort dem. Undertecknad har tagit upp den här frågan några gånger med kommunen då liknande tongångar tidigare har hörts. Undertecknad säger då som nu att; SKJUT INTE GRÅGÄSSEN! LÅT DEM FÅ LEVA FÖR DE ÄR ETT VACKERT INSLAG I NATUREN OCH HAR SAMMA RÄTTIGHETER SOM MÄNNISKOR ATT FÅ FINNAS TILL!

Komplettering till tidigare synpunkt angående Grågässen vid Linnéasjön i Nybro: En del Nybrobor tycker att gässen smutsar ner. Men de största miljöbovarna genom tiderna är människorn som har förstört och smutsat ner Moder Jord så mycket att människorna snart inte har något hem! (Det finns människor som värnar om miljön som undertecknad med flera men alla måste hjälpa till för att rädda vårt enda hem!)

Komplettering till synpunkt angående Grågässen vid Linnéasjön i Nybro 2016-05-16: Mailade igår in en komplettering som av någon anledning inte finns med bland synpunkterna idag. Pga detta skriver jag en gång till om detta. ; Det finns en del medborgare i Nybro som stör sig på att gässen smutsar ner. Men de största miljöbovarna på denna planet är människorna! Nu är det så illa ställt med Moder Jord att hela vår existens är hotad och tiden håller på att rinna ut och vi måste alla hjälpas åt att rädda det som räddas kan innan det är för sent! Det finns människor som är miljömedvetna och gör vad de kan. Men vi måste bli fler. Någon hade visst retat sig på att gässen förökar sig så mycket att det blir för många. Men det är med gässen som för människorna att att vi alla kommer att dö så att detta kommer att lösas på ett naturligt sätt..

Frida Johansson, markförvaltare har svarat

Hej.
Tack för dina synpunkter. I dagsläget ser vi inte att gässen skulle kunna vara en olägenhet för människors hälsa vilket innebär att det inte är aktuellt med någon skyddsjakt.

Med vänlig hälsning,

Frida Johansson

Markförvaltare

Samhällsbyggnad, Planering

Datum för publicering | ändrad: 2017-09-04 | skapad: 2016-05-17
Webbredaktör: Karolina Persson | karolina.persson@nybro.se
Id: inlägg: 4168 - kategori: 25

Inkomna synpunkter