Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Intresseanmälan – Kontaktperson

Kontaktperson är en medmänniska som har tid, engagemang och intresse för person med funktionsnedsättning, barn, ungdom eller vuxen.

Kontaktperson är en medmänniska som har tid, engagemang och intresse för person med funktionsnedsättning, barn, ungdom eller vuxen.

En kontaktperson ägnar några timmar per vecka/månad av sin fritid till att umgås med person som har behov av att vidga sitt sociala nätverk och sin fritidssysselsättning.

Uppdraget innebär att ni tillsammans planerar aktiviteter utifrån den enskildes önskemål, intressen och behov, till exempel att gå på bio, träna, fika, promenera med mera.

Vanligtvis träffas ni 2–4 gånger i månaden. Uppdraget utförs på fritiden och ersättning ges i form av arvode efter SKR:s riktlinjer.

Fyll i formuläret nedan, så registreras du på vår intresseanmälningslista. Vi kontaktar vi dig om det blir aktuellt med ett uppdraget.

Intresseanmälan - kontaktperson inom stöd & om

Mina personuppgifter hanteras enligt Nybro kommuns integritetspolicy

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.