Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Tonår

För dig som har barn i tonåren finns här information om innehåll på föräldramöten och bokcirkel.

13-15 år  

Information om föräldrastödsprogrammet Effekt ges under föräldramötena. Här får du som förälder kunskap, motivation och argument för att ha tydliga förväntningar på ditt barns beteende gällande alkohol. Syftet är att skjuta upp eventuell debut samt minska alkoholdrickandet bland ungdomar.

Läs mer om föräldrastödsprogrammet Effekt (nytt fönster)

Bokcirkel för föräldrar med tonårsbarn

Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder dig möjligheten att läsa i en studiecirkel. Böckerna är för föräldrar med barn i tonårsåldern. I studiecirkeln läser ni en bok och träffas för att diskutera den och alla andra frågor som kan dyka upp när man har tonårsbarn. Gruppen bestämmer själv vilken bok man vill läsa. Böckerna vi erbjuder handlar om hur man kan stötta sin tonåring på väg in i vuxenlivet.

Studieförbundet Vuxenskolan beställer böckerna till er. Det är kostnadsfritt att vara med i studiecirkeln och alla familjer får varsin bok.

Läs mer på Studieförbundets hemsida (nytt fönster)

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000