Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Förskole- och skolåldern

Här hittar du som har barn från förskoleåldern upp till mellanstadiet information om föräldraträffar, föräldramöten och bokcirkel. Här finner du även möjlighet att tycka till om det föräldrastöd som finns i kommunen.

Föräldraträffar

COPE 3-12 år – Från det att barnet är tre år (föräldrar med yngre barn är också välkomna) har du möjlighet att gå en COPE kurs. Här får du som förälder/vårdnadshavare möjlighet att förbättra din förmåga att bemöta och hantera ditt barn i olika situationer. Fokus läggs på att förstärka positiva beteenden hos barnet.

COPE-ledarna arbetar inom barnomsorgen och är certifierade kursledare för COPE 3-12 år.

Träffarna är kostnadsfria. Barnpassning finns. Både föräldrar och barn bjuds på fika.

Läs mer på Svenska COPE-föreningens hemsida (nytt fönster)

Föräldramöten

11-12 år   Under skolornas fyra föräldramöten i årskurs fem och sex ges viktig information runt tonåringens livsvillkor, frigörelse, riskmiljöer samt attityder. Representanter från bland annat polisen, fältverksamheten och IOGT-NTO kommer och informerar.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000