Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Vi är stolta över Nybro kommuns företag

Vi är stolta över Nybro kommuns företag

En extra fin julklapp är att Nybro får 2:a platsen i utmärkelsen Bästa Tillväxt 2023 i Kalmar län. Vi har under många år varit i toppen i Bästa Tillväxt och vi fortsätter att vara i täten i Kalmar län.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Vi på Nybro kommun är glada och stolta över att vi har så många välskötta företag i vår kommun och ett rikt och varierat näringsliv med både större och mindre företag som är verksamma i olika branscher. Här tillverkas allt från trägolv och lampor till kontorsinredningar, fönster och förpackningar. Dessutom har vi många företag med anknytning till skogsnäringen samtidigt som Nybro är en logistisk hubb med flera stora åkerier och lager. Så här i slutet av året har vi ca 1700 företag i kommunen och lite över 100 nya företag har registrerats.

Fakta SYNA-PRISET

Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 den kommun i varje län där företagen har bäst tillväxt. Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna, som granskar bokslut från samtliga svenska aktiebolag för att utse vinnarna. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Ingen attitydundersökning, utan Syna granskar siffror från företagens bokslut, vilket ger information om hur det faktiskt har gått för näringslivet i Sverige

SYNA-PRISET

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.