Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Var med och namnge det nya badlandet

Var med och namnge det nya badlandet

Ett nytt badland ska byggas i Nybro simhall. Badlandet som ersätter Smålandet är för de allra minsta besökarna och vi behöver nu din hjälp med att namnge det!

Ditt namnförslag mejlar du till badland@nybro.se senast den 14 juni. Vinnaren belönas med ett årskort för hela familjen!

Det nya badlandet blir ca 50-60 kvm stort och kommer gå i ett tema som påminner om en tropiskt lagun. I badlandet kommer det finnas korallrev, en gigantisk vattensprutande sjöstjärna, färgglada fiskar och havsanemoner. Barnen kan roa sig med att åka rutschkana, utforska grottan och fascineras över vattenfallet och den lilla floden. Precis som det gamla Smålandet så kommer det nya badlandet hålla varma sköna 33 grader i vattnet och locka till både lek och vattenvana.

Det nya badlandet planeras vara installerat och klart för bad under hösten 2024.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.