Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Välskötta föreningsdrivna anläggningar i Nybro kommun

Välskötta föreningsdrivna anläggningar i Nybro kommun

I Nybro kommun finns flertalet sport- och fritidsanläggningar som ägs och drivs av enskilda föreningar. Efter kommunens platsbesök i juni kan det konstateras att anläggningarna runt om i kommunen är i väldigt fint skick.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Flera av föreningarna erhåller ett kommunalt anläggningsbidrag för drift och visst underhåll av anläggningen. En del föreningar söker även investeringsbidrag för att utveckla sin anläggning. Varje år gör kommunen platsbesök för att se hur de olika anläggningarna sköts och ta del av nya investeringar som eventuellt har gjorts på anläggningen. Engagemanget bland föreningarna i Nybro kommun är imponerande och de föreningsdrivna anläggningarna är likt tidigare år i mycket gott skick. Ett rikt föreningsliv och välskötta anläggningar är en viktig del i att göra Nybro till en attraktiv kommun att bo och verka i. Ett stort tack riktas till alla som ideellt engagerar sig i föreningslivet och möjliggör för barn och unga att utöva sin idrott, vara aktiva och erbjudas en meningsfull fritid.

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.