Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Välkommen till Vattentornsparken

Välkommen till Vattentornsparken

Nybro kommuns nya park och lekplats öppnar för allmänheten.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Nu är Vattentornsparken redo för besök. I parken finns en lekplats med bland annat klätterställning, tubrutschkana, linbana och gungor. Här går det att klättra, rutscha, gunga, balansera, ta en åktur på linbanan eller stanna upp och bara vara en stund.

Du hittar Vattentornsparken vid Algatan, mitt emot vattentornet i Nybro, en kort promenad norr om Nybro centrum. Kommer du hit med bil, finns det goda parkeringsmöjligheter strax norr om parkområdet, vid Fryshuset, i korsningen Kungshallsvägen/Algatan.

Parken har under 2023 anlagts av Nybro kommuns personal och har delvis bekostats med stöd från Boverket. Lekredskapen har levererats och monterats av HAGS. Officiell invigning av parken kommer att hållas under våren 2024.

Nybro kommun hälsar dig varmt välkommen till din nya park!

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.