Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Tyck till om Nybros kulturliv!

Tyck till om Nybros kulturliv!

Som underlag till ett kulturprogram vill kulturenheten nu veta mer om vad Nybro kommuns invånare tycker om kommunens kulturliv.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Alla invånare är välkomna att hjälpa till genom att lämna sina tankar och synpunkter kring kulturlivet i en enkät. Enkäten finns tillgänglig digitalt i länken nedan eller i papperformat som finns att hitta på Nybro biblioteket.

Fram till om med den 1 december 2023 finns det möjlighet att svara på enkäten. Alla svaranden deltar anonymt.

Enkät om Nybros kulturliv

Vad är ett kulturprogram?

Kulturenheten har fått i uppdrag att skriva ett kulturprogram för Nybro kommun. Ett kulturprogram beskriver kommunens konst- och kulturliv och hur lärande- och kulturförvaltningen kan skapa möjligheter för utveckling i enlighet med Nybros mål och visioner. Svaren i enkäten utgör en del av underlaget i kulturenhetens arbete.

Drivande i arbetet med att ta fram kulturprogrammet är Karin Engelholm, kulturutvecklare sedan början av oktober 2023, och kulturassistent Louise Lilja.

“Vi hoppas att så många som möjligt passar på att ge oss sina tankar för att kulturprogrammet ska bli väl förankrat i varje kommuninvånares kulturella vardag”, säger kulturutvecklare Karin Engelholm.

Vid frågor, ta kontakt med Karin Engelholm på

0481-453 75

karin.engelholm@nybro.se

Om Karin Engelholm, rekryterad som ny kulturutvecklare

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.