Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Tyck till- Dina synpunkter är värdefulla

Tyck till- Dina synpunkter är värdefulla

Vi är mitt i processen att ta fram en ny översiktsplan för hela Nybro kommun. Dina synpunkter är viktiga underlag för det fortsatta arbetet. Nu har du chansen som företagare att svara på en enkät utifrån näringslivets synvinkel. Det är du som verkar i Nybro som vet mest om hela kommunens styrkor, svagheter och utvecklingsmöjligheter. Därför behöver vi veta vad just du tycker.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Översiktsplanering handlar om hur kommunen långsiktigt vill utveckla den fysiska miljön. Med text och kartor visar vi kommunens långsiktiga planering av mark, vatten och den byggda miljön. Planens är till för att olika förändringar i den fysiska miljön tillsammans ska bli så bra som möjligt. Var det byggs och hur mark- och vattenområden används är viktigt om det ska bli en bra helhet och en hållbar utveckling. Översiktsplanen är vägledande när projekt eller planer ska genomföras. Så ta chansen och svara utifrån ditt perspektiv.

ENKÄT

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.